top of page

Pressoteràpia

Assoleix una recuperació recolzada per la ciència i supera els teus dolors musculars.

 

Esta demostrat que la pressoteràpia ajuda al drenatge limfàtic i redueix les molèsties per a que les “agulletes” no siguin un entrebanc per als teus entrenaments i el teu rendiment.

 

Desbloqueja el teu potencial, aconsegueix millores i avantatges competitives amb les botes de compressió de recuperació.

 

Per a què s’utilitza?

El mètode de la pressoteràpia consisteix en la compressió i descompressió a través d’unes cambres d’aire dispostes per a estimular la circulació sanguínia. En el camp de l’estètica, està indicat per a reduir, preveure i eliminar greixos localitzats, mitjançant l’activació del drenatge limfàtic. Un dels problemes estètics que més preocupen les dones, la cel·lulitis, es tracta amb pressoteràpia.

En l’àmbit mèdic, generalment es gasta per a reactivar el sistema circulatori, tractar edemes, augmentar l’oxigenació de l’organisme i estimular el sistema immunològic.

Especialment indicat per:

 

  • Evitar i tractar adequadament les venes varicoses.

  • Reduir edemes.

  • Interrompre l’acumulació de cel·lulitis i evitar-ne la formació de nova.

  • Reforçar i millorar els teixits de la pell.

  • Modelar glutis, cames, braços i abdomen.

  • Preveure la retenció de líquids i l’edematosi.

  • Alleuja el dolor de les extremitats inferiors a causa de l’obesitat, la retenció de líquids i la cel·lulitis. 
     

Com funciona ?

La compressió actua sobre el cos a través d’unes botes o cobertors que cobreixen les zones a tractar (generalment les cames i els glutis) i en les quals un compressor insufla aire a pressió de forma totalment dosificada.

Aquesta pressió positiva és ascendent i estimula el sistema circulatori, generant un drenatge limfàtic que contribueix a eliminar greixos, toxines i líquids.

PREUS

Sessió 30'    -  15€

Sessió 30' entitat col·laboradora  - 5€

normatec.jpeg
bottom of page