top of page

Osteopatia pediàtrica

Branca de la osteopatia que, mitjançant tècniques suaus i no molestes, tracta els problemes del nadó que poden sorgir en els primers mesos de vida, com:

 

  • Còlics del lactant i problemes digestius

  • Plagiocefàlia i altres deformitats cranials que afectin en el creixement i desenvolupament del nadó

  • Irritabilitat i alteració del son

  • Tortícolis

  • Displàsia de maluc

  • Alteracions en el posicionament del peu

  • Sinusitis

Igualment, és recomanable realitzar una primera revisió als pocs dies de néixer i si s’escau, en els mesos claus del desenvolupament motor (adquisició del volteig, sedestació, inici del gateig, de la marxa, etc).

 

TARIFA

Primera visita i consecutives 45€

fisio respi infantil.jpeg

Fisioteràpia respiratòria infantil

La fisioteràpia respiratòria infantil es una especialitat a dins de la pròpia fisioteràpia, que s’encarrega de la prevenció, tractament i estabilització de diferents patologies respiratòries obstructives, restrictives, cròniques i agudes, tant en el nen com en l’adult.

 

Aquest tipus de teràpia consisteix en l’aplicació de diferents tècniques ( passives o actives) amb objectius tant a curt com a llarg termini. Entre altres trobem: disminuir l’obstrucció bronquial i les secrecions de mocs, augmentar la capacitat ventilatòria, millorar la ventilació pulmonar, prevenir atelèctasies, afavorir el desenvolupament pulmonar, prevenir complicacions pulmonars, educar al pacient sobre els aspectes relacionats amb la seva patologia. Tecniques de mobilització de secrecions, eliminant l'excès de mucositat i escurçant el temps d'infecció. Indicat en casos de: Refredats Bronquitis Bronquiolitis Bronquioectàsies Asma Pneumonies Atelectàsies Seqüel·les post-Covid

 

TARIFA

Primera visita i consecutives 40€

fisio respi.jpeg
bottom of page