top of page

Dietètica i nutrició

NUTRICIÓ ESPORTIVA 

Establir un programa dietètic personalitzat al tipus d'esport durant l'entrenament i/o competició per obtenir el rendiment esportiu òptim per assolir els objectius establerts.

Realitzar l'estudi antropomètric,  valorant el percentatge de greix i musculatura, més adients per assegurar les reserves corporals de glicogen, la síntesi i reparació de teixits corporals i una correcta hidratació.

DIETA D'APRIMAMENT

Aconseguir de forma saludable la pèrdua de pes portant a terme uns canvis d'hàbits i una reeducació alimentaria de forma estable i permanent.

DIETA DE CONTROL

L'objectiu d'aconseguir una bona alimentació equilibrada, que ens aporti els nutrients que el nostre cos necessita.

Una alimentació sense carències nutricionals ni desequilibri calòric.

DIETA D'AUGMENT

Assolir un augment de pes de manera saludable, sense posar en perill la nostre salut. Mitjançant una bona planificació de la dieta i el exercici físic de manera constant.

DIETA INFANTIL

Encarada a una etapa  on tenim que ser conscients de la importància del desenvolupament i creixement físic i mental. Es convenient una educació alimentària en el coneixement i l'aprofitament de la gran varietat de productes per potenciar els hàbits saludables des de ben petits.

DIETA VEGETARIANA

La dieta vegetariana es una forma d'alimentació i també un estil de vida.

Tenir en compte les necessitats en vitamines, àcids grassos essencials, minerals i de quina manera s'absorbeixen millor per al nostre organisme.

Veure la compatibilitat entre aquest tipus d'alimentació i la pràctica amateur o professional d'esport amb una bona planificació nutricional.

TARIFES

Primera visita       50€

​         Entrevista i planificació d'objectius

         Control de pes

         Establir dieta setmanal personalitzada

Visita de control ( cada 15 dies)     30€

2.png
3.png
1.png
bottom of page