ENTRENADOR PERSONAL

L'entrenament personal i la preparació física van lligades a mantenir un bon estat de salut i a la millora del nostre estat físic i personal. Per això oferim des de Recupera't un servei personalitzat i adaptat a la vida i als osbjectius de cadascu.

Per aconseguir-ho fem una periodizació de la temporada, planificació dels mesocicles, disseny de les sessions, treball de força i mobilitat específica i seguiment presencial dels entrenaments. 

ENTRENAMENT PRESENCIAL

No hi ha prou amb un pla d'entrenament personalitzat i adaptat al màxim, per garantir l'èxit cal dur-lo a la pràctica. Per aconseguir els nostres objectius, proposem una forma d'entrenament  presencial,  un treball de condicionament físic supervisat al centre o bé un treball supervisat fora de les nostres instal·lacions, ja sigui en entrenaments de ciclisme o de carrera, donant consells tècnics o bé aconseguint punts d'intensitat adequats als objectius.

Dintre d'aquest seguiment dins i fora del centre, utilitzem eines per analitzar l'entrenament com el mòbil i aplicacions com Strava ( www.strava.com ), per poder controlar la durada, distància, velocitat, ritme, desnivell... Permetent obtenir informació i gràfiques dels entrenaments per analitzar i millorar resultats.

Des de la preparació física també sabem la importància de la relació amb una bona alimentació i correcta nutrició. Per això, realitzem un treball conjunt amb l'àrea de nutrició i dietètica del nostre centre per aconseguir els objectius amb la major seguretat i eficàcia per mantenir un estat òptim de la nostra salut.

TARIFES

  • Entrenament personal presencial                                   40€

  • Pla d'entrenament individualitzat de 4 setmanes        80€

  • BONUS: 4 sesions personals presencials                     140€

  • PACK 1:  Sessió personal + Pla d'entrenament individualitzat                                                   100€

  • PACK 2:  4 Sessions personals + Plan d'entrenament individualitzat                                       200€

  • PACK 3:  Seguiment dieta ( Dietista del centre ) + Pla d'entrenament individualitzat            105€